6 Kasım 2010 Cumartesi
Çilekli Pasta
MALZEMELER
1 ADET SADE PASTABAN
1 PAKET KREM ŞANTİ
2 SU BARDAĞI SÜT(1 BARDAK KREM ŞANTİ İÇİN, 1 BARDAK KEKİ ISLATMAK İÇİN)
1 PAKET ÇİLEKLİ JÖLE
1 PAKET VANİLYA
ÇİLEK
YAPILIŞI
İLK ÖNCE KREM ŞANTİMİZİ HAZIRLIYORUZ, DAHA SONRA ÇİLEKLERİMİZİ İKİYE BÖLÜYORUZ,SONRA BİR BARDAK SÜTE BİR PAKET VANİLYAYI DÖKÜP KARIŞTIRIYORUZ, DAHA SONRA BİR FIRÇA YARDIMIYLA VANİLYALI SÜTÜN YARISINI KEKİMİZE SÜRÜYORUZ, SONRA KREM ŞANTİ SÜRÜP ARASINA ÇİLEKLERİ YERLEŞTİRİYORUZ, KEKİN İKİNCİ KATINI KOYUP TEKRAR SÜTLE ISLATIYORUZ, KREM ŞANTİ SÜRÜP KALAN ÇİLEKLERİ YERLEŞTİRİYORUZ, PASTANIN KENARLARINI DA KREM ŞANTİYLE DÜZELTTİKTEN SONRA AYRI BİR YERDE JÖLEMİZİ SICAK SUYLA HAZIRLIYORUZ, PAKETİN TAMAMI ÇOK GELEBİLİR YARISI Bİ PASTA İÇİN YETERLİDİR, JÖLE BİRAZ ILININCA PASTAMIZIN ÜSTÜNE DÖKÜYORUZ,BUZDOLABINDA BEKLETTİKTEN SONRA SERVİS EDİYORUZ, AFİYET OLSUN:)
Kaydol:
Kayıtlar (Atom)